Szakmai látogatás a Micro-Top Kft-nél

2023.04.27.-én kiváló szakmai programra kapott meghívást az Infokommunikációt tanuló, már a technikus vizsgájára készülő 5/13A osztály. A látogatásra Gudmon Zsolt osztályfőnök és Harangozó Attila szakmai igazgatóhelyettes kísérte a csapatot.

A Micro-Top Kft-vel a tanév elején indítottuk egyre szorosabb szakmai együttműködésünket, amely kétirányú tudásmegosztásból, különféle szakmai programokból, motivációs tréningekből és gyakorlati foglalkozásokból áll össze. Együttműködésünk célja megkönnyíteni a frissen végzett technikusaink szakmai karrierjének elindítását, elősegíteni a minél zökkenőmentesebb átmenetet a munka világába, valamint minimalizálni a pályaelhagyók számát.

Látogatásunk során forgószínpad jelleggel mély betekintést kaphattunk a cég munkafolyamataiba az akvizíciós tevékenységtől elindulva a tervezésen és logisztikai feladatokon át egészen a heyszíni kivitelezéssel kapcsolatos kihívásokig.

A program során vidám szakmai feladatokat is kaptunk, melyekért természetesen jutalom is járt.

Az együttműködés fenntartása és elmélyítése is napirendre került a 2023/24 tanév infokom osztályával és általánosságban a Pataky szakmai oktatásának támogatásal kapcsolatosan.

Több tanuló is kifejezte érdeklődését a látottak alapján. Várható, hogy újabb helyre kerülnek frissen végzett patakysok!

Köszönjük a tartalmas programot és a jó hangulatot külön!